Chocolat! EP

by Divinas

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Primera gravació de tres temes de l'espectacle de Divinas Chocolat!, dirigit per Martí Torras i amb música de Mario Cobo i Ben Rowdon. L'enregistrament es va fer el novembre de 2009 a Barcelona, i més endavant es va gravar la llista completa de temes de l'espectacle. La pots trobar aquí: divinas.bandcamp.com/album/chocolat-cd

  Inclou, a més, la descàrrega en format digital d'alta qualitat.

  ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  Primera grabación de tres temas del espectáculo de Divinas Chocolat!, dirigido por Martí Torras y con música de Mario Cobo i Ben Rowdon. Se hizo en Barcelona, en noviembre del 2009, y más adelante se volvió a grabar la lista completa de temas del espectáculo. La puedes encontrar aquí: divinas.bandcamp.com/album/chocolat-cd

  Incluye, además, la descarga en formato digital de alta calidad.

  ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  First recording of three of the original themes from Divinas' show Chocolat!, on November 2009, in Barcelona. After that, we recorded the whole show setlist in a second album you can find here: divinas.bandcamp.com/album/chocolat-cd

  Includes unlimited streaming of Chocolat! EP via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ... more
  ships out within 3 days

    €5 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  ● ● ●
  Aquí pots comprar la descàrrega de l'àlbum en format digital d'alta qualitat (tu tries, un cop comprat: MP3, FLAC, etc.)
  ● ● ●
  Aquí puedes comprar la descarga del álbum en formato digital de alta calidad (tú escoges, una vez comprado: MP3, FLAC, etc.)
  Purchasable with gift card

    €3 EUR  or more

   

1.
02:10
2.
3.

credits

released November 14, 2009

license

all rights reserved

tags

about

Divinas Barcelona, Spain

Divinas és una companyia artística especialitzada en espectacles músico-teatrals de creació pròpia amb música i estètica de principis del segle XX.
● ● ●
Divinas es una compañía artística especializada en espectáculos músico-teatrales de creación propia con música y estética de principios del siglo XX.
... more

contact / help

Contact Divinas

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Report this album or account

If you like Divinas, you may also like: